Anonymitet

Jeg har valgt å være anonym med tanke på all den hetsen vi opplever for tiden. Greit nok at hetsen er usann, og at de aller aller fleste skjønner dette, men som Karoline Skarstein skrev: Jeg hadde for eksempel i dag ikke turt å søke jobb i en barnehage, selv om det er vel innenfor kompetanse- og erfaringsområdet mitt. Fordi jeg ville vært redd for at det var foreldre i den barnehagen som lyttet til Gjevjon og Olufsen-Mehus, og som mente jeg var farlig for barna deres. Og det føles egentlig ganske jævlig. (Skarstein, 2020). I likhet med Skarstein har jeg en relevant utdanning, og på grunn av hetsnivået og hatnivået som nettsider og nettaviser som Minerva, Dagbladet, Vårt Land, Steigan, Dagen, Document, Resett, Aftenposten og mange andre sprer eller lar seg bruke til å spre, er det rett og slett ikke slik at jeg ønsker å stå fram som transperson i mitt yrke. Så får det heller være en tankevekker at transhets er såpass akseptert at jeg nevner anerkjente riksmedier i samme åndedrag som Resett og Document.

Kilder:
Skarstein, 03.01.20:
https://www.minervanett.no/lhbt-rettigheter-transaktivisme/overdramatisk-om-translobbyen/350518

En tanke om “Anonymitet

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: